Inspiration

Sådan fordobler du din løn

 

Ja, det var lidt af en click-bait overskrift, men det virkede jo 😉

Jeg har både for nyligt og  tidligere skrevet om Kvindeøkonomien, som er et nyt tiltag for at få kvinder interesserede og engageret i økonomi og investeringer.

Alle drømmer vel om den store gevinst, enten i form af lottokuponer eller på aktiemarkedet. Med en solid viden om investering og det finansielle system kan man komme rigtig langt med at sikre sig selv, og sin familie. Jeg er stadig ikke nået helt dertil, men jeg satser på at det kommer snarest. Særligt med mit medlemsskab i Kvindeøkonomien, og en forhåbning om snart at blive inviteret til finansielt homeparty. Interessen er der ihvertfald, hvilket også er grunden til at jeg har skrevet om det flere gange.

Efter mit seneste indlæg, blev jeg kontaktet af et par speciale studerende fra Danmarks IT universitet,  som er igang med en rigtig interessant opgave. De er samtidigt også medlemmer af Kvindeøkonomien. Deres opgave retter sig imod kvinder og de kigger blandt andet på alternative investerings muligheder, netop målrettet kvinder. I den forbindelse afholder de en workshop, hvor de vil teste et par af deres muligheder.

Det foregår i København den 24 November fra 18-21.00 og de disker op med både aftensmad, kaffe og kage. What’s not to like?

De mangler stadig et par deltagere, jo flere jo bedre, så hvis du har tid den 24 november, så støt endelig dette gode tiltag. Invitationen kan ses herunder, og hvis du har yderligere spørgsmål eller bare er frisk på at tilmelde dig, så kan du kontakte Mira, på mirn@itu.dk.

oeko

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *