Inspiration

7 tips til at lette din hverdag

 

Hjælp! Det sejler jo?

Her på bloggen er der stor fokus på personlig udvikling, og andre karriere boosting strategier. Men noget der er næsten lige så vigtigt som udvikling er din base og dit bagland. Hvis dit hjem roder, eller du ved slutningen af hver arbejdsdag kan se frem til både indkøb, rengøring og tøjvask, så bliver hverdagen bare meget hårdere end nødvendigt.

Jeg har samlet mine 7 allerbedste tips til at lette hverdagen, så du får frigivet tid til noget sjovere og mere indholdsrigt. Jeg siger ikke at du kan slippe helt for at gøre noget selv, men du kan jo vælge de opgaver som du bryder dig allermindst om, og uddeleger dem.

1.Få hjælp til bunkerne af vasketøj!

Når bunkerne af vasketøj har overmandet dig, så er det tid til at få hjælp! Og ja, du kan faktisk sende vasketøjet ud af huset, og få det retur vasket og foldet! Hos Washa.dk tager de sig tillige af det fine silketøj, og de uldne vinterjakker, som du aldrig får afleveret på renseriet alligevel. Så vidt jeg kan se, er Washa fortsat en Københavner ting, men mon ikke der findes alternativ i Jylland og på Fyn. (ellers er der absolut grobund for en god business her!)

2.Madlavning? Nej tak!

Hvis du ikke er en af dem der bruger hele søndagen på at kokkere, og fryser måltider ned til ugen (hvem gør iøvrigt det? Jeg kender personligt ingen der gør det) , så er der naturligvis også hjælp at hente. Årstiderne og forskellige andre firmaer har rigtige gode måltidskasser som bliver leveret direkte til døren, så du ikke skal huske at købe ind eller tage noget op af fryseren. Du skal bare følge opskriften, og så er der mad 35 min senere. Er det for uoverskueligt, så er der altid Justeat.

3.Ingen tid til indkøb?

Nemlig.com har jeg anbefalet før, og det vil jeg absolut gøre igen. Du klikker alle de varer hjem du har lyst til, de leverer indenfor en times interval, og deres kundeservice er virkelig fleksible og serviceminded. Ofte har de også et lidt bredere sortiment, end en tur i et fysisk supermarked kan tilbyde. Hvis du har brug for levering samme dag, så kan du tilmed bestille inden kl 12, og så det leveret inden aftensmadstid.

4. Knirker cyklen?

Efterhånden har flere cykelreparatører fundet på at komme ud til deres kunder, istedet for omvendt. Et af de firmaer er Cykeltanken, som kommer ud til dig hvor du bor eller er den dag. Det fungerer rigtig fint, og de er hurtige og serviceminded. Et andet mobilt værksted er Rencykel. De har forskellige aftaler med virksomheder, hvor de kommer og stiller deres lille værksted op. De gør det samme på offentlige pladser i Københavns området. Jeg har selv brugt dem flere gange, og har været yderst tilfreds.

5. Hjælp til nullermænd i hjørnerne?

Både for husfreden, og for din egen indre fred så er rengøringshjælp altså virkelig en luksus du burde tillade dig selv. Jeg har selv rengøringshjælp hver 14.dag, og det er SÅ skønt at komme hjem til renskurrede gulve. Jeg har ikke særlig firma jeg kan anbefale her, men google kan hjælpe dig med at finde en god hjælper i dit lokale område.

6. Lidt ekstra luksus?

Her er vi så absolut ude i nice to have, fremfor need to have. Men jeg vil alligevel fremhæve det, da det er en ret god ide. Du kan simpelthen få et blomster abonnement hos Bloomon med levering hver eller hver anden uge, lige til din dør. På den måde har du altid frisk blomster i stuen. Blomsterne er plukket efter sæson og sammensat efter dine præferencer.  Så hvis du er sådan en som elsker blomster, men ikke lige har tid eller råd til at gå til blomsterhandleren hver uge, så er dette et godt alternativ.

7. Er børnene vokset fra al deres tøj?

Jeg ved ikke med dig, men mine børn er ikke særlig gode til at gå i butikker.. Så derfor handler jeg nærmest udelukkende børnetøj på nettet. Især steder hvor returfragten er gratis, for så kan jeg bestille forskellige størrelser, og så bare aflevere de forkerte størrelser i en pakkeboks, og få pengene retur på kortet. Jeg bruger oftest Zalando, eller Kidsworld, da de leverer hurtigt, og har et stort udvalg.

 

Jeg håber du kan bruge nogle af ideerne, og meld endelig tilbage hvis du har andre gode erfaringer til at spare tid i hverdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *