Diverse,  Life Hacks

Kvinder og Økonomi?

Har du styr på din økonomi?

I foråret opdagede jeg på Facebook det gode initiativ, Kvindeøkonomien der er blevet stiftet forat få flere kvinder interesseret i deres egen økonomi. Økonomi og finansiering behøver ikke være tungt eller kedeligt. At kvinder ikke interesserer sig for eller forstår økonomi, er et af de stigma som Kvindeøkonomien prøver at gøre op med.

Ideen med foreningen er at få skabt opmærksomhed om emnet, og få viden ud til kvinder om økonomi og investering. De opfordrer til at du i dit eget netværk afholder et Finansielt Homeparty, med en relevant foredragsholder. Og så inviterer alle de kvinder som du mener kunne have gavn af en økonomisk update. Jeg er vild med Homeparty ideen, det kunne være super fedt. Og referencen til de hedengangne “Tupperware” dage, hvor kvinder mødtes og kiggede på plastik skåle er ret morsom.

Og ja, navnet Kvindeøkonomi er måske lidt uheldigt i ligestillingsøjemed, da det udelukker mændene. Men ideen er netop at det er økonomi FOR kvinder, da kvinder oftest overlader de økonomiske tøjler til mænd. De fleste mænd har styr på det med finansiering, pension og bank, så navnet giver god mening i den henseende.

Bliv medlem

Jeg er medlem og kan kun opfordre dig til at melde dig ind. Alternativt så følg endelig med på facebook, hvor Kvindeøkonomien jævnligt opdaterer med nyheder.

Der er mange dygtige og beundringsværdige kvinder med i Kvindeøkonomiens styregruppe i både København og Århus. Mange kvinder med erfaring og baggrund i den finansielle sektor.

Der er dog også nogle med i den nyoprettede styregruppe, som kommer med en anden baggrund end finans og det er faktisk meget forfriskende. Her vil jeg fremhæve Mille fra bloggen FunnyFinans, som netop er kommet med i styregruppen. Og det er faktisk ret sjov finans hun får serveret, så kig endelig med ovre ved Mille.

https://www.findleasing.nu/restvaerdi-flexleasing/

 

 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *