Inspiration,  Skønhed

Nyt hår og anbefaling

[featured-img]
Endelig skete der noget med høstakken!

Jeg har igennem længere tid taget mig sammen til at skulle til frisør. Ikke at det er en u-udholdelig aktivitet, men det er bare ret tidskrævende for en med mega tykt hår som jeg.
Og denne gang havde jeg en mission. Jeg skulle finde en “grøn” frisør uden alt for mange skadelige stoffer, for jeg ville have mit hår farvet! For første gang i 6 år. Jeg har tidligere benyttet mig meget af frisørfarvninger og hjemmefarvninger (de glade 1990’ere med lilla/sort/rødt hår). Men da jeg blev gravid med min første søn, så stoppede al farve aktivitet, og min egen hårfarve kom igen.

Det er faktisk en ret pæn hårfarve jeg har, sådan fra naturens hånd.. Men jeg er begyndt at blive grå i toppen.. Og det sidder lige i den forreste del af håret. Jeg har forsøgt at plukke lidt, men jeg tænkte at “nu skulle det være, jeg skal have farvet det væk”.

De Choix

Sydhavnsmors blog, blev jeg gjort opmærksom på De Choix på Vesterbrogade. En af de grønneste frisører i København, som går meget op i bæredygtighed og økologi. Jeg kom ind til Betina i den lyse salon, og begræd mine grå hår. Det prellede dog fuldstændig af på Betina, som på det kraftigste opfordrede mig til, ikke at begynde at farve før det blev værre. Ikke noget med mersalg her; “Du tager bare en pincet, og snupper hårene når de dukker op. Det bliver du ikke tyndhåret af, bare rolig”. I hendes optik var det både overflødigt og alt for tidligt at begynde en krævende farvning. Det skal jo holdes ved lige hver 6-8 uge, og jeg går højst til frisøren hver 6 måned..

Istedet fik jeg en god klipning, en Olapelx behandling og hårkur, og tæmmet mine spice girls øjenbryn. Og det var vildt lækkert! Det er længe siden jeg har følt mig i så gode hænder. Jeg ved endnu ikke om det Olaplex gør en forskel, men mit hår føles godt. Jeg melder tilbage om 3 måneder for der skulle virkningen aftage.

Så jeg må have min Balayage farvning til gode, til mine grå hår for alvor bliver et problem 😉

img_4059
Se lige hvor glad hun er, for sit nye sunde hår 😉

Dette er IKKE et sponsoreret indlæg, blot en varm anbefaling. Hvis du vil i gode kyndige hænder, så besøg Betina på Vesterbrogade.

 

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *