Corporatelife,  Inspiration

3 måder at genoplade batterierne, selvom du er på arbejde

[featured-img]

Helt flad efter frokost? Se med her og få mere energi

Kender du det, når du på trods af 3 ugers ferie kommer på arbejde og er total energiforladt? Jeg har lige været igennem en lang periode uden energi, og følgende 3 punkter har hjulpet mig rigtig meget.

1.Kom væk fra skærmen.

Midt på formiddagen kollapsede jeg mere eller mindre foran skærmen, og hoppede forvildet rundt imellem facebook og Linkedin, istedet for at lave noget rigtig arbejde. Istedet er jeg begyndt at hente kaffe i kantinen, hvilket indebærer en tur op og ned af trapperne fra 3je sal, samt 5 min gåtur. Altså en reel pause fremfor at blive hængende foran skærmen!

2. Forstyr din kollega

Når jeg ikke kan holde fokus mere, finder jeg på et mere eller mindre relevant spørgsmål og smutte ind på en kollegas kontor. Lidt snak faglig eller ikke faglig hjælper med at komme tilbage og holde fokus på opgaven. En tur til kaffemaskinen kan gøre det samme.

3.  Deadlines

Jeg sætter en intern deadline for mig selv. F.eks. på 30 min. Det betyder at jeg arbejder koncentreret i 30 min, og derefter må holde en selvvalgt pause. En kort frist gør det nemmere at overholde aftalen med mig selv. Sæt en alarm på telefonen, så fokuserer du heller ikke så meget på klokken imens.

 

 

Har du andre gode tips? Hvad gør du de dage hvor arbejds-motivationen bare ikke vil indfinde sig? Kommentarfeltet er åbent!

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *