Diverse,  Inspiration

Hav den skønneste weekend!

[featured-img]

Så blev det endelig weekend!

Jeg kan se på mine statistikker, at I efterhånden er ved at være på arbejde igen derude (Og jeg siger ikke i læser blogs i arbejdstiden! Hvem gør ikke det iøvrigt 😉 )

Så jeg vil egentlig bare benytte lejligheden til at sige rigtig god weekend, og sende god karma ud til netop dig der har en alt for lang fredag med store bunker i udsigt. DET er bare ikke i orden, og jeg håber at du kommer godt igennem på den anden side.

Her står weekenden på cykelture i København og omegn, og besøg af gode venner. Så alt er godt hjemme hos Corporatemor.

Arbejdsmæssigt går det hurtigt, og jeg har skemalagt projekter for de næste 4 måneder som på det nærmeste overlapper 1-1! Det er jo crazy!

Jeg er samtidigt også igang med forskellige gæsteindlæg hos andre bloggere, og skal selvfølgelig nok give et praj når de bliver udgivet. Der er så mange dygtige kvinder i erhvervslivet, at jeg gang på gang falder på halen over deres initiativ og virkelyst.  Men mere om det om et par uger.

 

Hav en skøn skøn weeekend! Jeg er retur på mandag med flere gode indlæg om karriere og kvinder og alt det imellem.

/Randi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *