Inspiration,  Mode

Min Go-To uniform i disse dage

[featured-img]

Har du en arbejdsuniform?

Jeg har efterhånden fundet nogle gode sæt som bare virker for mig hver gang. En uniform, om man vil. De er ikke revolutionerende, men jeg føler mig godt tilpas og professionel. Og det er ret vigtigt mandag morgen, når jeg vælter ud af sengen mod min vilje.

Lige nu er jeg særlig glad for et sæt med en sort vest, sort langærmet basis t-shirt, sort nederdel og høje lyse støvler med rund snude. Jeg bruger det med bare ben indtil det bliver for koldt, men det kan sagtens gå med strømper også.

Hvis du er interesseret i noget lignende så se med herunder:

 

 

Fin vest med bælte fra New Look

 

 

 

Vest fra Oasis

 

Vest fra YAS

Top fra Asos eget mærke

Top fra New Look

Fin nederdel fra Asos eget mærke

nederdel, asos

Nederdel fra Millie Mackintosh

corporatemor

Nederdel fra Lost Ink

Støvler fra Asos eget mærke

Støvler fra Faith

Støvler fra Asos eget mærke

 

Hvad har du i garderoben,  som bare altid virker? For mere inspiration, så tjek min tavle på Pinterest.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *