Inspiration,  Karriere

De 7 mest brugte søge termer

Hvordan fandt du mig?

Der er mange veje til Corporatemor.dk, og Google er bestemt en af dem. Men hvad søger i på, når i lander her? Jeg har kigget lidt i maskinrummet, og dette er de 7 mest søgte termer som leder jer videre til mig:

  1. Makeup og briller
  2. Nemme frisurer
  3. Storrumskontor
  4. Hvad er din type
  5. Få håret væk fra ansigtet
  6. Kaffemøder
  7. Karriererollemodel

Det er meget sjovt at se hvad der bliver søgt på. Jeg kan se at jeg må lave et par indlæg mere om makeup til brillebrugere, det er vi åbenbart flere der kæmper med. Mit indlæg om nem makeup til briller, kan ses her.

Nemme frisurer og få håret væk fra ansigtet er i samme kategori med håropsætninger, og der har jeg haft et par indlæg allerede. Og jeg har et par stykker i støbeskeen, for det med at have 5 min til at sætte hår, ligger bare en naturlig dæmper på kreativiteten.

Storrumskontor er også ret interessant, jeg har kun været omkring emnet en enkelt gang, og har stadig til gode at prøve at arbejde i et storrumsmiljø.

Hvad er din type- søgningen lyder ret datingagtigt, men her på sitet handler det mere om din personlighedstype, både i forhold til arbejde og i privaten.

Jeg er glad for at se at der bliver søgt på “kaffemøder” for det er bare et virkelig godt netværksværktøj, både til jobsøgning, og sparring.

 

Hvordan har du fundet herind? Via google eller følger du mig på Bloglovin eller Instagram? I alle tilfælde, så tak fordi du læser med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *