Inspiration,  Mode

Ugens ønske item

[featured-img]
Så sker der nye sager her på sitet!

Mode er bare altid in vogue 😉 Som nogen måske har lagt mærke til, så er der kommet en ny boks højreside på bloggen her. En boks der hver uge vil vise et nyt outfit, eller et nyt stykke tøj, som er både lækkert og kontoregnet. Jeg kalder boksen “Ugens Ønske Item”

På denne måde kan jeg let tippe dig om nye fine ting jeg er faldet over, uden at du behøver at vente på en stor forkromet modecollage fra min side. Det tager nemlig virkelig lang tid (for mig ) at lave de collager 😉

Hvis du trykker på billedet kommer du direkte til shoppen, som sælger det pågældende tøj. Nogle gange vil det være en del af en affiliate aftale ( altså hvor jeg får nogle procenter, hvis du vælger at købe noget) og andre gange vil det blot være et helt almindeligt link. Det bliver hverken dyrere eller billigere for dig at følge linket fra siden her.

Jeg håber du vil tage godt imod det nye tiltag, og forhåbentlig blive inspireret til nye outfits. Det første outfit kan ses i boksen og her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *