Diverse,  Inspiration

FERIE!

Så er det ferietid for mig, og Corporatemor.dk går på lavt blus imens. Der kommer et par indlæg hist og pist til de hardcore  kvinder, som endnu ikke har sommerferie, eller som allerede har holdt ferie!

 

Jeg skal dyrke afslapning i stor stil, og forhåbentlig komme mig lidt nærmere på en mulig fremtidsplan for min karriere. Jeg skal finde ud af hvad jeg egentlig gerne vil, når jeg bliver voksen. Selv med 8 års erhvervserfaring i baggagen, så er jeg stadig ikke helt sikker på hvilken vej jeg skal gå… Og lige nu er der mange åbne muligheder, og ikke noget oplagt valg.

Men sommerferien er et godt tidspunkt til refleksion. så håber at inspirationen kommer til mig. Sammen med lige dele rosé, solskin og ture i båden 😉

sommer

 

Hav en skøn sommer, og tak fordi du læser med!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *