Inspiration,  Karriere

Gratis sommerkurser i alt!

Hvis du sidder og tænker at du trænger til en lille mental opgradering her i sommerferien, så tag et kig på Lynda.com. De udbyder lige pt. en 10 dages gratis test periode, hvor du kan prøve alle mulige forskellige kurser indenfor ALT! (stort set).

Så uanset om du er til kommunikation, marketing eller excel, så er der helt sikkert et kursus for dig. Når test perioden udløber, er der selvfølgelig mulighed for at tilkøbe et abonnement til en overskuelig pris, hvis du er blevet hooked på noget særligt.

Hvis det så ikke helt er nok, så er der også gode muligheder for en digital upgrade på Sitecores Summerschool. Her kan du følge gratis webinars på både dansk og engelsk om personalisering, kontekstmarketing og commerce.

Hvis du har gode tips til gratis kurser henover sommeren, så byd endelig ind i kommentarfeltet!

 

Rigtig god fornøjelse!

 

 

Dette indlæg er IKKE sponsoreret, jeg er bare begejstret for muligheden for at blive klogere! 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *