Inspiration

Når CorporateMor tegner og fortæller

Præsentationsteknik og spændende iværksætter miljø.

Jeg var for nylig ude og holde oplæg for en gruppe iværksættere, som alle er igang med at lave deres helt egne software virksomheder. Det var super inspirerende, og de havde nogle virkelig gode ideer til produkter som kan hjælpe mange.

Jeg var blevet inviteret med for at fortælle om varemærker og domænenavns strategi, og hvad man, som start up virksomhed, bør holde in mente, når det kommer til at sikre ens rettigheder. Det kom der en længere præsentation ud af, og du skal naturligvis ikke snydes for at se den 😉

 

[embeddoc url=”http://corporatemor.dk/wp-content/uploads/2016/06/2016.22.06-Founders-præs-1.pptx” download=”all” viewer=”microsoft”]

 

Jeg var på i en times tid, og der kom rigtig mange gode og relevante spørgsmål undervejs. Deltagere virkede glade og tilfredse, og jeg håber at de fik lidt med hjem. Der var en række interessante virksomheder repræsenteret, og hvis du er interesseret i iværksætteri og software start ups, så kan jeg kun anbefale dig at se nærmere på Founders House. De hjælper med at vækste en lang række nye virksomheder, og er et spændende bekendtskab.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *