Inspiration,  Life Hacks

Work- life balance for MÆND!

Endelig en artikel som undersøger hvad mænd egentlig oplever i 2016 i løbet af deres karriereræs!  Jeg ved at flere mænd i min omgangskreds, inklusive min egen bedre halvdel, er meget interesseret i at tilbringe så meget tid som muligt med deres børn og familie.

Det interessante i artiklen er, at mænd ikke har ændret deres ambitionsniveau, men nu kritisk kigger på virksomhedens kultur. Er det en virksomhed, hvor der lægges op til 60 timers arbejdsuge fra ledelsens side? Eller bliver der set skævt til dig, hvis du tager barnets sygedage? Så er det måske ikke det ideelle sted for en familiefar, som gerne vil andet i livet end arbejde.

Lad os endelig komme væk fra de kønsstereotype ideer om, at far absolut skal være forsørger, og knokle til han falder om. Det er IKKE nødvendigt, at NOGEN knokler til de falder om.

 

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *