Diverse,  Inspiration

En aften om digitale trends

Min aften står i oplysningens tegn! Jeg skal til et foredrag om digitale trends, arrangeret af netværket Ladies First.

Vinklen for mig i aften er at se hvordan trends’ene udvikler sig og holder skarpt øje med, hvor de mulige nye varemærkekrænkelser opstår. Selvom det kan virke lidt negativt, så er det rart at vide hvor jeg skal være særlig opmærksom i udviklingen af det digitale. Selvom udviklingen er super spændende, og nyttig, så følger der desværre ofte en bagside med. Og som jurist, er det der jeg skal sætte ind. Og forhåbentlig finde en måde at tage tingene i opløbet, inden det bliver til reelle krænkelser.

 

Det er nogle stærke oplægsholdere der er linet op, så jeg glæder mig rigtig meget. Hvis du er i kbh idag, så tjek lige om du ikke også kan få en billet. Det bliver godt!

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *