Inspiration,  Karriere,  Life Hacks

Men der er jo ligestilling i Danmark?

Har du også hørt det mange gange før? At danske kvinder skal holde op med at brokke sig, for ligestillingen er allerede helt i top i Danmark? Jeg har hørt det mange gange før, og jeg får nervøse tics ved øjnene hver gang. For der er IKKE ligestilling i Danmark. Ja, der er gode forhold for mange samfundslag, men det er ikke det samme som ligestilling.

Hvis du ligesom jeg, indimellem løber ind i uforstående typer, som synes at du er rimelig forkælet, fordi du gerne vil have samme muligheder som dine mandlige kolleger, så se denne artikel med 3 konkrete punkter hvor ligestillingen i Danmark halter voldsomt bagefter.

 

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *