Inspiration,  Karriere

Sidder du fast i din karriere?

Ferier, fødselsdage og nytår giver ofte grobund til lidt ekstra refleksion over livet. Er jeg på rette vej? Har jeg nået alt det jeg “burde”? Er jeg glad? , og lignende overvejelser.

Jeg har selv ofte en nagende fornemmelse over ikke, at være på det rette spor. Der er SÅ meget at vælge imellem, og jeg har kun prøvet en brøkdel. Heldigvis faldt jeg over denne fine lille tekst på Linkedin, som giver et glimrende billede på at det aldrig er for sent at skifte.

“Follow your dream”, “Just do it” og alle de der floskler bliver pludseligt mere opnåelige, hvis man tillader sig selv at være lidt modig. Især hvis man tager det lidt i bidder.

 

 

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *