Inspiration,  Karriere

Hvilken fase er du nået til i dit liv?

Stephen Bruyant-Langer blogger for Berlingske business, og er sideløbende headhunter, og har været det i mange år.

Han har indsamlet en masse data over årene, fra de mennesker som han har interviewet. Der har været en gennemgribende tendens i deres adfærdsmønster, som han har forsøgt at stille op i formen herunder:

Age (years) Description
0-5………….Phase 1: Strong desire to learn
5-15……….Phase 2: Critical and rebellious
15-20…….Phase 3: Strong need to build an identity and change the world
20-30…….Phase 4: Need to settle down and search for maturity
30-40…….Phase 5: Ego-driven and hell bent on success
40-45…….Phase 6: Repeating success and building a more philosophical perspective
45-50…….Phase 7: Trying to keep up with the 25-year-olds and needing to resettle down
50……………The watershed
50-60…….Phase 8: Strong need to reinvent yourself and re-establish an identity
60-75…….Phase 9: Again critical and rebellious
75-85…….Phase 10: Again a strong desire to learn
85-100…..Inhibitions lost. Don’t give a damn. Me, me, me

 

Jeg er i kraft af min alder lige nu i fase 5, og kan godt nikke genkendende til at være succes drevet i min karriere. Jeg synes dog ikke at “fase 4”, altså 20’erne var så meget en kamp for at etablere sig? Det var mere en stejl læringskurve, da aldersspændet både dækker over universitetsuddannelsen, samt første job. Og i mit tilfælde også første barn. Og det at få børn er selvfølgelig også en både at etablere sig på, men jeg følte ikke ligefrem trang til det. Det var en fælles beslutning, i erkendelse af at der aldrig kommer et godt tidspunkt til børn, i ens arbejdsliv. Og det var en rigtig god beslutning 😉

Fase 7 bliver hård, forudser jeg. Når man er konkurrenceminded som jeg er, så bliver det rigtig svært ikke at sammenligne mig selv med de unge! Så jeg glæder mig til at blive 85 (hvis det sker), for det lyder rart. Ingen bånd der binder mig, udover måske dem på plejehjemmet…

Det er en sjov form, han har sat sine erfaringer op i. Du kan give det lidt refleksion eller blot være dagens “fun fact”.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *