Inspiration,  Mode

Min blazer samling

 

 

Indlægget indeholder affliatelinks

Jeg er glad for blazere. Det er nok gået op for de fleste som læser med her. De kan bruges både til afslappede og formelle situationer, og så er de nemme at style. Det er dog ikke altid helt nemt at finde den rigtige model.

Så nu får i et helt eksklusivt indblik i min evigt ekspanderende samling af jakker og blazere. Det er et øjebliksbillede, for jeg kan altså ikke stå for jakker…

blazer

Den mørkeblå blazer er en fast klassiker i mit skab. Den nuværende er en ældre sag fra Zara som jeg købte i Barcelona for snart 4 år siden. Mørkeblå er en god farve både til vinter og sommer, og kan bruges til stort set alt. Jeg har valgt en klassisk figursyet model, i fast stof, i almindelig længde, da jeg synes det klæder mig bedst.

Lignende blazere kan findes her, her og her.

 

 

selcted blazer hvidwhite zara blazer

Jeg er helt vild med hvid, selvom det er frygtelig upraktisk. Der er bare noget lækkert friskt og sprødt over et hvidt outfit. Den hvide blazer har jeg i to modeller, en klassisk figursyet, og en lidt længere model, uden krave, som er lige op og ned i figuren. Den lidt længere model er god til de mere afslappede outfits, eller til at tone et meget business lignende sæt lidt ned på jorden.

Du kan finde en lignende model her og her.

 

 

 

camo

Min camouflage glimmer jakke fra Dorothy Perkins var lidt et impuls køb for nogle år siden, men jeg er simpelthen SÅ glad for den.  Den er bedst til helt sorte outfits (som jeg går en del i), og tilsat et par høje sko og pænt hår, så bliver den helt corporate og samtidigt rar at have på.

.

hm jakke

Den lange jakke fra H&M er ret ny, men jeg har allerede brugt den meget. Især med de temperaturer som der er i DK nu, så er en lang jakke meget rar. Og da den samtidigt ser ret professionel ud, så er det helt perfekt til kontoret. Jeg bruger den med nederdel og en hvid skjorte under.

Jakken fås stadig lige her

 

zara jakke

Sølv glimmer jakke fra Zara i en lidt kort model. Denne jakke er til de dage hvor jeg virkelig har brug for noget glimmer. Den tilsætter virkelig fest og farver til alt! Igen er det en jakke jeg primært bruger til sorte outfits. Jeg er glad for sort basis tøj, men det bliver bare hurtigt lidt kedeligt. Så denne jakke er perfekt til de dage hvor der skal ske lidt mere, eller der dukker et vigtigt møde op.

Den kan købes på ebay her og ellers dukker den jævnligt op på Trendsales.

cardiblomst2

Blomsterjakken er endnu en stjerne i min samling. Den er virkelig god til både sommer og vinter outfits.

Den fås indimellem på ebay og Trendsales. 

 

Det var størsteparten af min samling, så jeg altid kan tage en jakke på, og få en umiddelbar kompetent fornemmelse 😉

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *