Diverse,  Inspiration

De 5 mest populære indlæg i Januar 2016

Jeg er jo stor fan af statistik, så derfor har jeg gravet lidt i bloggens indstillinger, og fundet de 5 mest populære indlæg i januar frem.

Nr.1 er helt klart indlægget om det nye buzzword indenfor HR, nemlig “robust”. Hvordan flere og flere virksomheder bruger netop robust som en positiv egenskab medarbejderen skal have, men som i nogle tilfælde dækker over et noget kaotisk job, med en høj tålegrænse. Du kan læse eller genlæse indlægget her.

Nr. 2 på listen over højdespringere, var da jeg tippede jer om “Mors Business”. En coaching virksomhed med fokus på kvinder og iværksættere. Du kan finde mere om Mors Business på hendes hjemmeside her.

Nr.3 var indlægget jeg skrev om sygefravær, da jeg selv ramte ind i en periode med meget syge børn. Det førte til lidt research på området, blandt andet fandt jeg en ny artikel fra DR, som viser at mødrene fortsat tager størstedelen af børnenes sygedage. Men hvorfor er det stadig sådan? Læs hvad jeg mener om den sag her.

Nr. 4 er også et af mine egne yndlingsemner, nemlig The Makeup Tax. Den “skat” vi kvinder betaler ved, at skulle bruge 30 min længere tid om morgenen, end mænd, på at komme ud af døren. Det er en mærkelig samfundsnorm at man som professionel og kompetent kvinde alligevel bliver bedømt på sit udseende. I den undersøgelse om artiklen refererer til, synes en overvejende del af de adspurgte at kvinder med moderat makeup, så mere “professionelle ud end kvinder uden makeup…  Jeg har tidligere været omkring samme emne, som kan læses her. 

Nr. 5 på listen, var en guide til de 5 ting som kendetegner en god projektleder. Det er altid godt med de inspiration fra de bedste.

 

Hvilken en er din favorit? Eller var den slet ikke på listen? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *