Inspiration

Linkedin app’en

Jeg er svært glad for Linkedin. Synes altid jeg finder gode artikler der, og bliver så begejstret, når nogen i mit netværk finder et nyt job,eller starter op som selvstændig.

Nu har Linkedins mobil app fået et nyt look, et mere moderne look om man vil. Når du laver opslag, er det blevet mere intuitivt og nemmere at indsætte billeder.

Her får du en gennemgang til 10 måder at bruge den nye Linkedin app på, både i forhold til dele opslag, og selv poste nyheder.

 

Enjoy!

 

 

 

2 kommentarer

 • Sophie Dornoy

  Jeg kan slet, slet ikke arbejde med den nye LinkedIn-app og kigger altid misundeligt hen over min mands skulder, når han sidder med sin, som han ikke har opdateret til det nye, totalt ubehjælpsomme “look”. Ej, men jeg kan næsten ikke sætte ord på, hvor meget jeg hader den. Når jeg får en notifikation i min mail og trykker på linket kan app’en 8/10 gange ikke finde frem til det linkede. Den opdaterer ikke notifikationer automatisk (den kan altså ikke se, når jeg har været inde og tjekke) og den er umulig at finde rundt på. Og så kan jeg slet ikke arbejde med, at den skal ligne FB – helt ærligt, det er et karriereværktøj, ikke en legeplads. Men det kan være, at jeg bliver lidt klogere ved at læse de 10 tips 🙂

  • Corporate Mor

   Hej Sophie

   Jeg kan sagtens følge dig i irritationen over det lidt “barnlige” look de har givet app’en nu. Jeg kan dog godt lide at mobilversionen er lidt mere light i forhold til net-versionen. Det der virkelig irriterer mig, som desværre er gældende for alle sociale medier, er den ødelagte kronologi. Jeg kan godt lide at læse fra toppen og ned. Men der er bare forstyrrende at nyheder, som er 20 dage gamle, bliver blandet med nyheder fra 5 min siden. Nogle gange sker det også uden, at der er nogen som har været inde og kommenterer på de gamle nyheder.
   Det kan godt være at jeg er oldschool, men det er bare rart at læse nyheder i real time. Og jeg er med på at det er marketing værktøj, at kunne “oppe” sine indlæg på diverse sociale medier, men nej hvor er det bare irriterende! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *