Inspiration,  Karriere

Hvad giver mening for dig?

I sådan en ferie som vi netop har overstået, er der tid til at reflektere og vende blikket indad.Hvordan går det egentlig, og hvordan er min mavefornemmelse lige nu? Min er pt.udmærket, men jeg er meget i tvivl om hvor jeg skal hen, rent arbejdsmæssigt. På privatfronten kører tingene fint, eller så fint som det nu kan med 2 børn under 5 😉

Men i mit arbejdsliv, er jeg begyndt at tvivle.Jeg var igennem en stor fyringsrunde i august, hvor jeg ikke blev fyret, men 60 % af mine arbejdsopgaver forsvandt fra den ene dag til den næste. Så det har været en stejl, men spændende læringskurve for mig de sidste 6 måneder, da jeg er blevet kastet ud i et helt nyt område. Men hvad så nu? Jeg blev stillet en forfremmelse i udsigt, men den er druknet i HR. Mine arbejdsopgaver er interessante, men er det nok?

Som en af mine kolleger sagde til frokost til den anden dag, så er folk også blevet ret forkælede efterhånden. Vi forventer at vores arbejdsliv skal være spændende, udfordrende, også på det personlige plan, og fuld af penge.Der er ikke mange som er taknemmelige for, at bare have et job og få betaling for at udføre det job. Der sidder nogle arbejdsgivere i den anden ende, som faktisk giver dig løn for at udfylde en særlig rolle. Hvis man tager den anden hat på, så kan man også sige at det kommer arbejdsgiveren til gavn at have engagerede dygtige medarbejdere som er villige til at udvikle sig med jobbet.

Det er en længere diskussion, og jeg ville egentlig blot hen til den her artikel som jeg læste før jul, og som er blevet hos mig, i underbevidstheden. Artiklen giver nogle konkrete tips til at reflektere over hvad du gerne vil. Hvad der giver mening for dig at arbejde med.Hvad gør dig nysgerrig, og hvordan får du det flettet ind i dit job? Har du mod på at prøve nye ting af?

Tag et kig, og mærk efter hvad der i virkeligheden motiverer dig. Det er ikke sikkert at du kan få alt til at starte med, men hvis du er bevidst om dine interesser, så bliver det langt nemmere at arbejde hen imod dem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *