Corporatelife,  Diverse

Juleferie

Glædelig jul til alle

Kære læsere

Der er snart dømt juleferie for mig, så derfor vil der være en naturlig pause i indlæggene. Jeg vil opfordre til at gå på opdagelse i arkiverne, der er efterhånden over 200 blogposts om karriere,
kvinder og personlig udvikling, som kunne være interessante at dykke ned i, nu hvor du har lidt mere tid.

Og ellers vil jeg bare opfordre til at få ladet batterierne op. Jeg skal selv arbejde lidt imellem jul og nytår, men håber at kunne holde det på et forholdsvist lavt niveau.

Jeg har tidligere linket til denne artikel om hvordan man hurtigere brænder ud i sit arbejdsliv, ved at tjekke mails i sin fritid. Det er værd at huske i juletiden, hvor det jo ikke er alle som holder helt fri. Særligt ikke hvis du arbejder i en international virksomhed.

Og husk din out of office. De er ofte virkelig kedelige, så tænk lige på din kollega eller samarbejdspartner i den anden ende af linjen. Hvor meget sjovere vil det ikke være at modtage en mere personlig og humoristisk besked fra dig? Jeg skal have lavet mig en god jule/nytårs hilsen, så alle mine samarbejdspartnere ikke er i tvivl om at jeg holder velfortjent fri 😉

 

nisse
Ja, det er mig med nissehue. Enjoy, det kommer ikke til at ske igen 😉

 

Jeg er tilbage efter jul, og ved fuldt blus i januar med endnu flere spændende posts om kvinder og karriere. Det er en verden i udvikling, og der er så mange gode tiltag og dilemmaer, som jeg glæder mig til at dele med dig.

Tak fordi du læser med!

Hav en skøn jul! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *