Inspiration,  Mode

Sådan bruger du dine kortærmede kjoler om vinteren

Det er altid trist at pakke sin sommergarderobe væk, når solen forsvinder. De lyse dage med bare ben og arme, er slut, og vi skal pakkes ind i alt for mange lag strik og nylon.

Jeg vil gerne videreføre min sommerfornemmelse langt ind i den mørke tid, og har derfor fundet et par bud på hvordan kjolen med korte ærmer, kan få en renæssance i vinterperioden.

 

Så fint kan det gøres, med en hvid skjorte indenunder kjolen, tilsat mørke strømpebukser.

 

 

 

Kombiner din ærmeløse kjole med en lang jakke eller blazer. Husk lidt ekstra accessories, så looket bliver elegant. Der kan nemt gå “posedame” i de lange jakker, så vælg en der er let figursyet eller med mønster.

 

Den helt klassiske måde at vinter-proofe din kjole på, er at tage en blazer ud over. Pænt og konservativt. Du kan eventuelt gøre det mere matchy med en blazer i samme tone som din kjole, ligesom på billeder med hvidt i hvidt.

 

Lidt mere vovet brug af ærmeløs kjole er ved at parre den med en kort skjorte. Brugt som på billedet, er det en god ide med en lidt mere fancy skjorte, i et let skinnende materiale. Alternativt kunne en kort kimono jakke også bruges, hvis du ikke har en passende skjorte.

Billederne er fra memorandum.com som har meget mere fantastisk inspiration til din work-wear garderobe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *