Corporatelife,  Karriere

Sådan får du chefen til at betale

[featured-img]
Betaler din chef for din efteruddannelse?

Efteruddannelser og kurser kan vi alle blive enige om er en god ide. Men hvad gør du for at overbevise chefen om at spæde i kassen, her sidst på året, når kassen er ved at være tom?

Det er selvfølgelig en god ide at være helt skarp på, hvordan dine nye kompetencer vil gavne din arbejdsplads. Hvis det bare er “nice to have”, så skal du lede dybere i argument kassen. Økonomiske overvejelser er også værd at præsentere, f.eks. kan du finde 3 kurser som alle tilbyder nogenlunde det samme, og så fortælle chefen hvordan du har lavet din research, og klart foretrækker den billigste.

Og så skal du naturligvis være vedholdende! Der er alt for mange chefer som ikke prioriterer at videreudvikle deres medarbejdere, selvom forskning viser, at der er en rigtig god måde at fastholde medarbejdere på.

Du kan se flere gode råd her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *