Inspiration,  Karriere

Årets leder

I dag bliver årets leder kåret på konferencen Ledelses dag. Der er flere oplæg igennem dagen før vinderen bliver udnævnt. Blandt andet et med titel “Tænd din ledelseskraft”.

De fleste af os, har haft både gode og dårlige ledere. Det er i min optik kendetegner en dårlig af slagsen, er en mikro manager uden entusiasme, og uden evne til at se muligheder. Men lederne er jo også mennesker, og skal gå på arbejde, hvor det bliver forventet at de er på hele tiden. Hvordan bevarer man som leder entusiasme og gå-på-mod dag efter dag?

Og hvordan giver de entusiasmen videre til deres medarbejdere?

Her er en lille kronik fra direktøren af Lederne, som fint ridser en masse problemstillinger og udsagn til overvejelser. Jeg kan kun understøtte ideen om “don’t tell it, show it!” På min arbejdsplads er der masser af fleksibilitet, men grænserne er udflydende mellem arbejde og privaten. Mine chefer sender ofte mails efter kl 18, og i weekenden. Det er fint at få ryddet ud i sin mailbox, men det sender et uheldigt signal til vi medarbejdere. Særligt hvis det ikke er vigtige emails der ryger videre. Hvorfor så ikke forprogrammere sin mailbox, så de udvalgte emails automatisk ryger videre mandag morgen kl.8.00?

Hvordan er din favorit leder? Hvis du har en?`(evt din hypotetiske yndlingsleder 😉 )

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *