Inspiration,  Karriere,  Life Hacks

Work Life balance #5

Det er et stykke tid siden jeg har skrevet noget om Work-Life balance, og det er fordi det halter lidt med min egen 😉 Men nu er jeg tilbage i hverdagen, og hjulene begynder at dreje af sig selv igen.

Har du hørt om Center for balance mellem arbejdsliv og familieliv?  Det havde jeg ikke før for nylig, men det er et ret interessant sted. De arbejder med work-life balance, og gør særlig meget at for undervise virksomheder i at skabe en god balance for deres medarbejdere, for eksempel ved at indføre fleksible arbejdstider og lignende.

En artikel jeg fandt særlig interessant er denne” Hvordan du booster din produktivitet” . Den er baseret på en undersøgelse hvor forskere har fastslået at man ikke bliver effektiv af at arbejde længere tid. En 60 timers arbejdsuge vil være mindre produktiv, og hurtigere få folk brændt ud, end en 40 timers arbejdsuge.

De foreslår at arbejde 52 min for derefter at holde 17 min pause, helt væk fra skærm og andet elektronisk. Gå en tur, snak med dine kolleger, alt andet end skærm og arbejde. Se mere her, og se også hvordan du henter app’en der kan gøre det lettere for dig at holde de 52 min.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *