Inspiration,  Life Hacks

Den nemme garderobe

Der florerer pt. så mange forskellige tiltag i blog land til hvordan man får den perfekte garderobe på skandinavisk minimalistisk facon.

Så skal man kun have 20 stykker tøj i sin garderobe, så skal det være 30. Så skal det kun være sort. Der er så mange regler!

Men jeg underkender bestemt ikke ideen med at få ryddet ud, og ryddet op i skabene. Især når vi nu forhåbentlig går mod varmere vejr, så er det et helt perfekt tidspunkt at få tømt skabet, og lavet en evaluering over hvad man kan lide, og hvad man kan undvære.

Min egen garderobe kan nok bedst beskrives som eklektisk. Jeg har masser af blazere, kjoler og små jakker i business stilen. Og så har jeg en større samling af sweatshirts og sneakers, på bedste hipster maner. Det kan sagtens blandes og det bliver det ofte. Men indimellem er det rart at få ryddet ud, og skabt overblik. Min stil ændrer sig hele tiden, med nogle få undtagelser, så der er ting jeg ikke går med. Og har det ligget stille i 1år+, så skal det højst sandsynligt videre i systemet.

KonMari metoden er nem at anvende, og kræver ikke at du bekender dig til nogle større forkromede regelsæt,. Du rydder ud, du samler det der ligner hinanden meget, du tager stilling (meget vigtigt!), du smider ud, og du lægger tingene pænt på plads.

Alle kan være med, og det giver altså en fantastisk fornemmelse bagefter, når du har overblikket og måske endda har genfundet en yndlings bluse i bunden af skabet.

Er dine ting for lidt brugte til at ryge direkte til Røde Kors, så prøv det lokale loppemarked, eller trendsales. På den måde kan du også spare sammen til dit næste must-have item 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *