Inspiration

Personlig Branding

Kvindenetværket Ellevate er en ren guldgruppe af fantastiske artikler til business women (og kvinder generelt) Og egentlig også til mænd, mange af rådene og problemstillingerne er faktisk universelle, og ikke decideret kønsopdelte.

ellevate

Denne artikel fortæller om nogle vigtige budskaber man skal holde sig for øje, for at komme op af karrierestigen.

De fleste af os er jo opvokset med janteloven, og den skal bare kastes til siden, så man kan blive set. Budskabet i artikelen er, at man skal sørge for at beslutningstagere i virksomheden ser en, og er klar over hvilke resultater man skaber. Det kan blandt andet gøres ved at følge de 4 punkter herunder.

ellevate humble corporatemor

Og det kræver naturligvis hårdt arbejde, der er ingen smutveje. Og det er især hårdt, fordi mange af os skal lave om på nogle helt grundlæggende værdier i os selv. Jeg er startet i det små, og serverer mine resultater for mine nærmeste ledere, sådan lidt henkastet, når jeg møder dem. Og benytter alle muligheder for at fortælle om igangværende projekter.

Det at netværke, er også en ongoing process, du kan evt. læse mere om det i dette indlæg.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *